Eerlijke handel

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: www.sukhi.nl
Weer zo’n mooi initiatief. Handel, puur en eerlijk! Je kunt er prachtige vloerkleden bestellen die gemaakt zijn van vilten bolletjes van 100% zuivere wol, rechtstreeks geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Er worden kleurstoffen gebruikt die niet giftig zijn. En niet onbelangrijk – de kleden worden gemaakt in twee werkplaatsen in Nepal. De meerderheid van de vrouwen die er werkt is analfabeet, wat ze kwetsbaar maakt. Maar door het maken van bolletjeskleden hebben ze een eerlijk salaris. Het resultaat is dat deze vrouwen in staat zijn comfortabel te leven en hun kinderen naar school kunnen sturen.

Je kunt kiezen uit ronde en rechthoekige kleden. Er is een ruime collectie beschikbaar in de webshop. Maar je kunt ook je eigen kleed ontwerpen, met je eigen kleuren en patroon d.m.v. de speciale designtool.
Een prachtig en uniek element in je interieur, waarmee je ook nog een bijdrage levert aan eerlijke handel en een beter leven!

Ter inspiratie:
Design Tool BolletjesKleed 01-2 Design Tool BolletjesKleed 02 Design Tool BolletjesKleed 03

Burosannies steunt dit mooie initiatief van harte! Jij ook?

Keep it simple

4 gedachten over “Eerlijke handel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s