Avontuur

Afgelopen anderhalf jaar heeft o.a. in het teken gestaan van “een nieuw dak boven het hoofd”. Vanaf het moment dat we wisten dat we – al dan niet snel – zouden verhuizen, ben ik op Pinterest een bord gaan vullen met inspiratiefoto’s. Alle mogelijke opties zijn open gehouden: huis met tuin/zonder tuin, kleine ruimtes, wel of geen nieuwe keuken / badkamer.
Inmiddels hebben we ons “droomhuisje” gevonden en zijn we verhuisd. Keuken en badkamer zijn prima naar onze zin en we hebben geen tuin…..wel een heerlijk dakterras. Het bord geeft nog steeds inspiratie om de komende jaren vooruit te kunnen….nu zijn we in ieder geval THUIS!

Een kleine greep uit mijn Pinterest bord AVONTUUR:

And so the story ends? No, not at all…..we only just started, because:

adventure

 

Eén gedachte over “Avontuur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s