Allemaal posters

Onlangs kreeg ik de vraag van Dreumesenzo om een review te plaatsen over hun (nieuwe) aanbod posters. Zoals eerder aangegeven is Burosannies nogal “eigenwijs” als het gaat om de inhoud van deze blog. Maar een kijkje op de site van Dreumesenzo en dan specifiek een blik op de posters, liet mijn interieur en illustratie hart een sprongetje maken. Dreumesenzo heeft unieke baby spullen en hippe kinderkamers accessoires. De posters op de site zijn ontzettend leuk voor de kinderkamer, maar misstaan naar mijn mening ook niet in iedere andere ruimte van uw huis. Ze zijn fris van kleur, met leuke – eigentijdse –  illustraties.
Met de posters verander je iedere (kinder)kamer in een handomdraai, voor weinig geld en makkelijk weer aan te passen, in een hippe, frisse ruimte. Ik zeg DOEN!

Bestellen? Klik Posters kinderkamer
 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s