Van basisappartement naar stoer mannenhuis

Voor de zomervakantie werd ik via mail benaderd door Floris, die onlangs een appartement gekocht heeft in Almelo. Hij was op zoek naar advies en suggesties voor de inrichting van zijn nieuwe stek, en dan met name de woonkamer, slaapkamer en werkplek.
Intensief contact via mail – waarbij suggesties, wensen en keuzes over en weer gingen – heeft geleidt tot een tweetal moodboards (zie pagina moodboards) en een 2D bovenaanzicht van het ingerichte appartement. Het was de eerste keer dat ik op deze manier gewerkt heb, met een woonruimte “op afstand” en contact via mail. En het smaakt eerlijk gezegd – absoluut – naar meer!

2D_appartement_tekst

domoreofwhatmakesyouhappy

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s