Een eerste knipoog ……

Ik studeer sinds september 2011 aan de Kunstacademie in Maasmechelen – stroming Binnenhuiskunst.
Deze blog wil ik gebruiken om mijn inspiraties online te delen. Een opdracht in het eerste jaar is het samenstellen van een stalenkoffer. Ik wil naast het echte koffer, ook een virtueel koffer maken waarin ik de stalen van materialen die ik mooi vind bewaar. Foto’s, teksten en inspiraties die moeten leiden tot mijn eigen stijl en concept met als basisidee interieur en binnenhuis met een knipoog.

Eén gedachte over “Een eerste knipoog ……”

  1. Ziet er goed uit San!! Ik wil zo’n cd kast!!! Met wat plaats voor boeken….muziekboeken uiteraard…! Keep it Up!! Groetjes Peet x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s