Het nieuwe wonen

Van het nieuwe werken naar het nieuwe wonen.

De eerste opdracht in het tweede jaar Binnenhuiskunst is het ontwerpen van een unit waarin woonfuncties gegroepeerd worden en in een open ruimte geplaatst worden. In mijn zoektocht naar inspiratie ben ik het zogenaamde Wrap Spaces tegengekomen. De Nederlanders Samer Chalfoun en Marcel Losekoot presenteren een multifunctionele omgeving waarin koken, werken, eten en leven geintegreerd zijn. Het idee van koken doe je in de keuken, werken doe je in een kantoor en relaxen doe je in de woonkamer hebben ze helemaal losgelaten.
De Wrap Kitchen is verkrijgbaar vanaf januari 2013, maar in september al te zien op de Woonbeurs in Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s