Biennale interieur 2012

Afgelopen weekend Design Interieur in Kortrijk bezocht. Alweer de 23ste Biennale; een interieurbeurs met internationale allure. Het doel van de Interieur Foundation is het promoten van creativiteit in product ontwikkeling en design. Dit door middel van een grote international Biennale, welke een totaal overzicht geeft van de meest recente ontwikkelingen en de meest succesvolle projecten. In 6 hallen met een gezamenlijke oppervlakte van 40.000 vierkante meter presenteren designers hun producten. Indrukwekkend.

Een impressie:

            

               

 

2 gedachten over “Biennale interieur 2012”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s