Addicted, Spielsuchtig, verslaafd …

Nog zo’n verslaving: papier, notitieboekjes, blokjes, lintjes………in het Engels is er 1 heel mooi woord voor: Stationary! Op pinterest (yip, verslaafd) vind je heel veel mooie foto’s met papier, visitekaartjes, labels , drukwerk etc. die ik allemaal verzamel in het pinbord dat ik Stationary and paper goods noem. Kijk maar eens op pinterest.com/burosannies. En nee, straks niet bij mij aankloppen dat gezin, man/vrouw, huis en werk verwaarloosd worden. Ik heb je gewaarschuwd: als je eenmaal aan Pinterest begint is de kans groot dat je niet meer stopt.
Hier alvast een paar voorbeelden uit mijn pinbord Stationary and paper goods.

Woodland tags:


Mae-mae paperie:


Forever and always by TreeEggsDesign:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s