Bucket list 2013

Bucket list a list of things to do before you die. Comes from the term “kicked the bucket”.

Om in 2013 de nodige inspiratie op te doen hier mijn bucket list van places to be::

Concept store Sukha in Amsterdam:
Sukha betekent ‘levensvreugde’ in het Sanskriet, de taal van de Boeddhistische monniken in India en Nepal. Bij Sukha vind je mode, interieur, accessoires, cadeautjes, boeken, workshops en reizen onder één dak.
De producten van Sukha komen onder andere uit India, Nepal, Marokko, Peru, Indonesië en Nederland. Ze zijn hergebruikt, vintage of worden op een verantwoorde manier geproduceerd met aandacht voor de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en respect voor de mensen uit het land van herkomst. Naast producten onder het eigen label, verkoopt Sukha ook bekende en minder bekende merken met handgemaakte en unieke producten.
Sukha is naast een modern warenhuis ook een rustpunt in de drukke stad, want je kunt er even rustig zitten, een boek lezen en koffie of thee drinken.

sukha1

Sjakies in Haarlem:
Sjakies is een feel good business met 2 ambachten onder 1 dak: een lunchroom waar met biologische producten heerlijke cakes, salades en smoothies aangeboden worden en interieur items waarbij het gebruik van organische materialen gecombineerd wordt met slim design.

sjakies

Hotel Droog in Amsterdam:
Een hotel met slechts 1 kamer; voor de rest is het een stad in een gebouw. In het designhotel kunnen gasten namelijk volop winkelen, eten, drinken, exposities bekijken,  zich in de tuin vermaken of lezingen beluisteren.

hoteldroog

O ja natuurlijk, 2013 is begonnen: ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar met de volgende woorden: BE YOU, BE YOURSELF, BE WHAT YOU WANT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s