I could live here

Afgelopen week heb ik zowel op de academie als op m’n werk meerdere malen de uitspraak “waarom heb ik dit niet bedacht?” gehoord. Er is een blogger die dit concept – met het motto “damn, I wish I had thought of that” – verwerkt heeft in haar site en daar heeft ze veel succes mee. Kijk maar eens op The jealous curator.
Onder mijn motto “Wauw!, I could live here…” ga ik foto’s posten van verschillende interieurs waar ik zo in zou kunnen wonen.
Je kunt ze herkennen aan het label:

icouldliveherekopie

Hier de eerste foto (design van Olsson & Jensen):

Olssonandjensenkopie

Eén gedachte over “I could live here”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s