Geen stijl

De hotelkamer opdracht nadert zijn einde. Zaterdag inleveren. Er moeten nog wat punten op de i, maar in grote lijnen is het klaar. In de tussentijd (ook) nagedacht over de huisstijl. De definitie van huisstijl:
een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling. Er is een duidelijk onderscheid te maken tussen de ruime en de enge definitie van huisstijl.

Zo consistent als de presentatie moet zijn, zijn inconsistent zijn alle ideeën in mijn hoofd. IK VIND ZOVEEL DINGEN LEUK en ik kan me ook moeilijk op 1 of enkele gebieden concentreren. Dus, onder het motto: begin nou maar gewoon, dan kom je wel ergens uit hier een voorbeeld:

CorporateIdentity

En nou niet gaan vragen waarom ik dit zo gedaan heb. Er zit verder geen filosofie achter. Gewoon LEUK mag dat ook?
Nou ja, er is nog veel te leren waarschijnlijk…

Eén gedachte over “Geen stijl”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s