Give light and people will find the way

Voor een woonkamer metamorfose ben ik op zoek naar mooie verlichting. De opdrachtgever heeft heel duidelijk aangegeven wat ze liever niet wil. Dat is handig, want dan weet ik waar ik (niet) naar moet zoeken. In mijn zoektocht kom ik de mooiste plaatjes tegen, die ik graag wil delen:

licht
Lamp Earl is een flexibel lichtsysteem, dat bestaat uit 20 houten kralen. In de laatste – grote – kraal is een LED lamp verwerkt. De lamp is in verschillende varianten verkrijgbaar en ontworpen door het Duitse designbureau Llit Llov.

lamp

lamp2
AndTradition is een Deens merk dat staat voor functionaliteit, techniek en vorm. Naast unieke lampen, ontwerpen ze ook tafels en stoelen. Het levert in ieder geval mooie plaatsjes op.

Deze varianten zijn wel mooi voor de plaatjes, maar niet voor de beurs. Mochten de bovenstaande lampen buiten het budget vallen, dan kun je ook kiezen voor deze variant:
lampDIY
Helemaal DIY. Alleen even naar de supermarkt (flink jam eten) en naar de bouwmarkt.

Ik zoek nog even verder. Later meer over verlichting.
Voor nu zeg ik fijn weekend en:

light


Eén gedachte over “Give light and people will find the way”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s