Happy online

Zoals vele van jullie weten: I’m a book geek. Er gaat niets boven een goed boek met een mooie harde kaft en knisperend papier. En dan graag zoveel mogelijk…….onze jongste spruit heeft al eens vertwijfeld geroepen: HELP, mijn moeder heeft een hobby! Tja, en inmiddels heeft moeder er meer want met het verder “doorgronden” van het internet ontdek ik steeds meer leuke en inspirerende initiatieven. Ik kan bijna een boek schrijven over dingen die ik online vind. Een greep uit de initiatieven:

Flow magazine heeft een initiatief op Instagram waarbij je uitgenodigd wordt om dagelijks een tekening te maken en een detail eruit te fotograferen. Dat ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:
flow #flow31drawing

Dit detail is afkomstig uit deze perspectief tekening (nog zo’n nieuwe hobby) die ik momenteel maak voor Binnenhuiskunst opdracht:

perspectief

Whitestuff UK heeft een competitie op Pinterest waarbij je een bord kunt aanmaken met de titel Makes me happy. De bedoeling is dat je dan foto’s op je bord pint met thema’s waar jij gelukkig van wordt. De winnaar is inmiddels bekend….en nee, ik ben het niet. Maar ik blijf gezellig doorpinnen op dit bord. Ik word er vrolijk van.
Als je wil zien waar ik allemaal happy van wordt, klik dan hier. Om een eerste idee te krijgen, hier 1 foto van mijn Makes me happy bord.

home2 Home sweet Home via basiclabelsweden.blogspot.nl

O ja, Burosannies is terug te vinden via Showhome.nl en zojuist werd ik uitgenodigd om samen met heel veel anderen foto’s te pinnen op het bord Home op Pinterest. Ik ben absoluut Happy online en dan nog iets:

lincoln

2 gedachten over “Happy online”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s