100 likes

Een tijd geleden heb ik een Burosannies Facebook pagina aangemaakt. Bij 100 likes zou Frank me mee uiteten nemen. Een oproep op Facebook leverde vrij snel het aantal van 100+ op. Vandaag is de 100 likes belofte “verzilverd”. Heerlijk dagje Maastricht samen, met (te) veel eten en drinken, heerlijk zwerven en volop genieten van prachtige (woon)winkels. Festen, Sissy boy Homeland …… winkels die perfect passen bij “Keeping my dream alive” (zie Instagram). Dank aan alle 100+ likers………en Frank.
Ik droom nog even verder.

kaarten
Cards made with love by http://www.jots.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s