Iedereen heeft recht op een dagelijkse portie vitaminen

Onder dat motto wil House Doctor je een inspiratie boost geven voor het toevoegen van meer stijl en meer persoonlijkheid aan je huis. Het merk bestaat sinds 1999 en is ontwikkeld door de Scandinavische broer en zussen Juhl Jensen. Ze beschikken alledrie over een behoorlijke portie creatieve genen en geloven in de filosofie dat een mooi interieur extra passie toevoegt aan je leven. Ik ben persoonlijk dol op het merk dat naast woonaccesoires, ook meubilair en alles voor in de keuken en de badkamer aanbiedt. Allemaal met die frisse Scandinavische look. Als je nieuwe styling inspiratie kunt gebruiken voor je huis, zou ik zeker eens een kijkje nemen op hun website. Voor nu hier alvast wat foto’s (picture credit’s House doctor) om “in de mood” te komen:

HD.about

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s