Inspiration in 365 pictures – part 4

31 januari, de eerste maand van mijn 365 dagen fotoproject zit erop. In het begin van de vierde week een hele kleine inspiratie dip: het moet allemaal niet meer van hetzelfde worden. Maar dan gebeuren er een aantal dingen die bakken inspiratie opleveren: een creatieve surprise party en vriendin – stoere – Peggy die haar prachtige nieuwe zaak in Eschweiler opent. Olden Mea: voor baby- en kinderkleding. Ik ben weer volop in the mood. Kijk maar:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s