Werk in uitvoering

Het is (te) rustig op de blog. Burosannies werkt aan een klus: kleuradvies voor een kapsalon. Vanochtend een heel leuk gesprek gehad met mijn opdrachtgever. Leuke, jonge onderneemster die de zaken goed op orde heeft! Meteen aan de slag met haar wensen en helemaal geïnspireerd door de kleur taupe. Een mooie, neutrale kleur die tussen grijs en bruin zit (en een heel scala aan schakeringen kent). De kleuren geven veel warmte aan een interieur. Ik deel mijn inspiratie graag met jullie:

Bankje | Schaaltjes | Winkel

En nu weer snel verder

work in progress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s