Gespot! : tips, bloggers en links

TIPS
Tweedehands tip

Op gevondenopmarktplaats.nl vind je een selectie van mooie Marktplaats spullen zodat je niet meer zelf hoeft te zoeken.
Veel vintage, maar ook brocante.

Handmade
Etsy: marktplaats voor handgemaakte spullen. Vintage, design en kunst. Om je eigen spullen te verkopen of handwerk van anderen te kopen.

BLOGGERS

Sfgirlbybay: Victoria smith is de editor van sfgirlbybay. Een interior design blog met product informatie, kunst, fotografie en design resources. Deze blogger uit San Francisco is leading lady in de wereld van de interior design bloggers. Een geweldige inspiratiebron!

Abigail Ahern“The woman rocking the world of interior design”, according to Sunday times.

Body and Fou: inspiring interior design blog by two French sisters.

Decor8: frech finds, inspiring interiors and ideas for creative living.

Emma’s blogg: design and style from a scandinavian perspective.

Aprilandmay: a home, a story, feeling and a smile.

Vosgeparis: a journal of inspiration, interior design, decorating and finding beauty in imperfection.

LINKS

Fotografie Janine Krijntjes: Janine maakt prachtige foto’s die een interieur net dat persoonlijk tintje geven. Mooie plaatjes, van hoogwaardige kwaliteit, vol karakter en emotie, die getuigen van een grote creativiteit. Ik ben fan!

Olden mea: webshop van een medestudent. Ze verkoopt prachtige, hand gemaakte babymutsjes van zachte babywol met een hoogwaardige kwaliteit. Prachtige site, inspirerende medeblogger!

Designboom: since 1999 home of design culture, leading independent publication for design, architecture, art, photography and graphics

Neamhouse: Modern House Design and Furniture Trends Magazine

Stylecookie: laat de leukste vondsten van het web zien op het gebied van wonen, interieur en decoratie

Studio Ditte: heeft een bijzondere collectie met behang. Van stoer sloophout behang tot lief vogelhuisjes behang. Naast behang heeft Studio Ditte ook mooie interieur accessoires

Sukha Amsterdam: is een modern warenhuis waar de dingen met liefde en aandacht gemaakt en geraakt zijn. Je vindt er kleding, meubelen, sieraden, zelfs workshops en reizen.
Allemaal mooi, voor mens en dier. Sukha is een plek waar je niet alleen unieke dingen kunt vinden, het tovert ook een lach op je gezicht. Want Sukha betekent ‘levensvreugde’ en dat zit in meer dan je denkt.

Muuto: Scandinavisch design in een nieuw jasje. Prachtige eigentijds ontwerpen van meubels, verlichting en woonaccessoires.

Engelpunt: Sabien Engelenburg laat zich inspireren door kinderen en de vele kleuren om me heen. Ze maakt o.a prachtige slingers, die te koop zijn via de webshop. Met haar producten wil ze een bijdrage leveren aan de rituelen en mooie dingen van dit leven. Hierbij vind ze het belangrijk dat ze functioneel zijn en een duurzaam karakter hebben. Gewoon mooi!

Usuals: Een nieuw label met speciaal, unlimited en limited items die ontworpen en geproduceerd zijn door Van Eijk & Van der Lubbe. Achter ieder item zit een verhaal; en niet alleen de successen maar ook de mislukkingen worden gedeeld. Heel inspirerend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: