Old and Wise

Inmiddels door de hele stapel folders, flyers en visitekaartjes van Woonbeurs Amsterdam heen ” geploeterd”. De komende tijd zal ik een aantal (persoonlijke) highlights posten, te starten met een nieuw merk: Popsicle, van ontwerper Ingrid van der Veen. Popsicle is een  designlabel op het gebied van in- en exterieur. Het label onderscheidt zich door eigenzinnige ontwerpen die tevens met je terug gaan in de tijd. Een slim concept, van hoogstaande kwaliteit met een aparte vormgeving en verrassend materiaalgebruik. Net weer even anders. Voor mij valt het label onder de categorie: waarom heb ik dit niet bedacht? 

Home at Grannies – tafellamp:

Zitelement “Pile me up” , she said – Spilled coffee:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s