no Problem

Een andere persoonlijke favoriet tijdens de Woonbeurs in Amsterdam: Mo man tai-design van ontwerper Ulrike Jurklies.
[mó, man, tai] (cantonese)= no Problem

Ulrike is een industrieel ontwerpster. Haar ontwerpen zijn conceptueel, verrassend en “entertaining”: desgin met een knipoog dus. Haar producten zijn authentiek: oude en traditionele productie processen worden gecombineerd met moderne technieken.
Op de woonbeurs presenteerde ze een concept dat voor mij ook weer valt onder de categorie: waarom heb ik dat niet bedacht!? Ze “vertaald” oude meesters, gedichten en woorden naar een techniek waarbij je draden verbindt met spijkertjes. Zeer verrassend.

Een voorbeeld:

Ze maakt daarnaast prachtige canvas collages, die allemaal uniek zijn en slechts in beperkte oplage – en genummerd – gemaakt worden. De digitale print’s zijn betaalbaar en passen goed in een huiselijke omgeving.

Mijn persoonlijke favoriet:

Ik ben fan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s