Keep my dream alive

Een droom is de verzameling van beelden, geluiden, gedachten en gevoelens die iemand ervaart, als hij of zij slaapt. Dromen komen vooral voor tijdens de remslaap, en duren doorgaans tussen de 5 en 10 minuten. Veel dromen zijn na eenzelfde periode ook weer vergeten…………althans, dat zegt de Wikipedia als je de term droom opzoekt.

Ik zit helemaal met m’n hoofd in Vectorworks tekeningen: details tekenen van muurtjes van Ytong blokken met x afmetingen plus stucwerk en hoekprofielen. Leuk en leerzaam, maar ik heb nu even behoefte aan een “tut moment”.
Dus neem ik jullie een stukje mee in mijn (dag)droom: een Sannies a la SjakiesEen (interieur)winkel waar je – naast interieur advies – terecht kunt voor mooie stoffen, kussens, frutsels, stationary en paper goods en heel veel meer. Tussen het snuffelen door kun je genieten van zelfgemaakte taart, sandwiches, lekkere thee en koffie. De winkel biedt tevens een “podium” voor mensen die bezig zijn met DIY, alle mogelijke kunstvormen, fotografie en muziek (ja hoor, Bruce Springsteen is zeker welkom). Een compagnon heb ik al. Het enige wat we nog nodig hebben is een geschikt pand en een “investeerder” . Ter inspiratie wat foto’s van spullen die je zeker terug kunt vinden in Sannies.
In de tussentijd droom ik gewoon verder (en ik weet zeker dat ik niet de enige ben …).

plaids washi tape

vilt_a-leebel staionary
O ja, en natuurlijk de prachtige, handgemaakte spullen van Olden mea en foto’s aan de wand van Fotografie Janine Krijntjes!

oldemea1  oldemea3
Olden mea – Handmade.Lovely Things

herbie
Just another Be original van Janine Krijntjes

3 gedachten over “Keep my dream alive”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s