I am dreaming

We vieren carnaval in Limburg! Al vanaf het moment dat we onze nieuwe prinsenparen uitgeroepen hebben begin januari zijn we volop aan het “carnavallen”: polonaise, confetti, Laef, Limburg laef!, pekskes en schmink met de hoogtepunten tijdens deze drie dolle dagen: proclamatie, sleuteloverdracht, optocht, FEEST! Nu tussendoor even tijd voor iets anders. Na deze drie dagen hangen de oogleden op de schoenen en denken we nog aan 1 ding: Slapen! Hier een aantal foto’s onder het motto: Wauw, I could sleep here! ……… met een knipoog naar de Hotelkamer opdracht waar ik nog volop aan bezig ben voor de Academie.

I could sleep herekopie
slaapkamer
 Met prachtig behang van Mr Perswall

Slaapkamer2
Gewoon MOOI

slaapbank
Beetje relaxen met koffie en een goed boek uit Home and Delicious

pajamas
Maar nu eerst de pekskes weer aan en terug in de polonaise!

Eén gedachte over “I am dreaming”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s