Groots en meeslepend

Vandaag een geweldig boek gekocht: Groots en meeslepend leven: een ode aan de dagelijkse sleur van Lou Niestadt. Leven zoals het bedoeld is, zoals het in m’n hoofd zit maar zoals het er niet altijd uit komt. Meteen maar even een citaat: gulzig, wild van inspiratie, woorden vangen met mijn vlugge vlindernetje als ze zich zomaar ineens aandienen, alles laten vallen en voorrang geven aan passie en creatie drang. Dat is waar dit boek over gaat : GROOTS EN MEESLEPEND. Leven vol overgave!
En dat allemaal geweldig weergegeven: in haar eigen handschrift, voorzien van krabbels, tekeningen, verf en pennenstreken. Lou’s boodschap is: leef avontuurlijk en creatief zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Ze laat zien hoe ze alles vastlegt in art journals. Een dagboek dat je leert om alles wat je toch moet doen, zo creatief mogelijk te doen en er anders naar te kijken. Je dagelijkse sleur dat is je leven en dan kun je het maar beter zo groots en meeslepend mogelijk maken.

Dus, heel veel passies in 1: notitieboekjes, schrijven, tekenen en vooral leven onder het motto Stop giving a fuck (zie post van 24 december 2012).

groots-en-meeslepend-leven-lou-niestadt-9789021552521-voorkant.jpg.180x0_q85_crop_upscale   dagboek1
Groots en meeslepend leven van Lou Niestadt

DSC_0188

Eigen poging om “dagelijkse sleur” vast te leggen in een art journal, maar of het ooit een bestseller wordt waag ik te betwijfelen.

Op naar een GROOTS EN MEESLEPEND leven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s