Design meets kringloop

Een laatste Academie post voor dit schooljaar. Komende zaterdag nog presenteren en dan zit jaargang 2 van stroming Binnenhuiskunst erop. Het concept uit de opdracht Wonen op nivo’s is verwerkt in een viertal moodboards: 1 geeft de sfeer van Design meets kringloop weer en de andere geven een indruk van de gebruikte meubels per woonelement.
Kijk maar:

moodboard_sfeer

Moodboard meubels_winkelkopie

Moodboard_woonkamer_ meubelskopie

Moodboard meubelskopie

Zo, nu genieten van een heerlijke zomer, gevolgd door een prachtige Indian summer. In de tussentijd blijf ik mijn inspiraties en (hopelijk) nieuwe avonturen op het gebied van interieur en bloggen hier delen. Hou Burosannies in de gaten de komende tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s