Opgeruimd staat netjes

Zo, 2de jaar Kunstacademie Maasmechelen, Binnenhuiskunst is – succesvol – afgerond. Nu even geen deadlines, maar tijd om op te ruimen; zowel de computer, als de werkplek, als het hoofd. Ruimte maken voor nieuwe inspiraties. En voor een woonkamermetamorfose zoek ik nog naar een aantal praktische en mooie opberg mogelijkheden. Twee vliegen in 1 klap dus.

Een merk dat veel aandacht heeft voor opbergen is het Deense Hubsch. Een woonlabel dat gekenmerkt wordt door Scandinavische soberheid, met stoere materialen, mooie naturel en poedertinten. Een beetje inspiratie:

husch

husch2_opbergen

hubsch3_opbergen

Ga naar de Hubsch site:
hubsch

En als je dan alles opgeruimd hebt en je kunt sommige spulletjes nog niet terugvinden?

mom

Eén gedachte over “Opgeruimd staat netjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s