Let’s get lost and lose ourselves…

…dat zong Alain Clark toen ik in de auto stapte na de Masterclass Fotografie & styling van Meet the blogger bij de Toonkamer. Toepasselijker kon niet. Een dag die met stip op nummer 1 staat in de avonturen top 3 van Burosannies.
Met 50 mede bloggers zijn we geïntroduceerd in de wereld van fotografie en styling. De ochtend werd verzorgd door Anouk van AnoukB interiors. Uit haar introductie bleek al snel dat de dag niet rustig voorbij zou “kabbelen”. Hupsakee, meteen het diepe in en ervaren hoe het er in de echte wereld aan toe gaat. In 10 minuten een “mood” maken met knipsels, daarna een product in handen gedrukt krijgen (in mijn geval een prachtige mand van HK living). “Zoek maar snel een plekje” en maak – in zeer korte tijd – een setting waarin het product centraal staat, samen met een muts van YaYa (ja, een echte lekker warme muts), je eigen persoonlijke item en producten uit de Toonkamer. Uit prachtige papieren mandjes van Uashmama, kon je nog snel een stuk touw meegraaien.

Wendy van Beeldsteil heeft ons daarna de do’s en de don’ts van fotografie bijgebracht. Een totaaloverzicht, in een mooie presentatie en in een zeer informele sfeer. Waanzinnig informatief.
Snel nog even haar tips en trucs in de praktijk gebracht met het fotograferen van de setting. Het resultaat:

Setting_blogkopie

Er is nog een heleboel te leren. Dus wat ik in ieder geval de komende tijd ga doen is beide dames met ballen blijven volgen.
Wat ik ter harte ga nemen is het posten van eigen fotomateriaal. Ik weet niet of het me altijd lukt, maar ik heb nu in ieder geval een mooi setjes “tools” om het minstens te proberen! Op naar een nieuwe dimensie op Burosannies.
Thanks ladies en Meet the blogger, voor de enorme bak aan inspiratie!

WendyAnouk_blogkopie

20130913-204742.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s