Vilt – op herhaling

Gisteren opnieuw voor een enthousiaste club collega’s – onder leiding van viltvriendin Monique Dikboom – een workshop vilten verzorgd. Het resultaat:

potjes_blog

En er volgt meer viltnieuws. Ik heb namelijk de knoop doorgehakt met welk materiaal ik aan de slag ga voor mijn meubelontwerp: het wordt vilt! Inmiddels heb ik de toezegging van een bedrijf, dat ze mee willen werken aan mijn project. Hopelijk kan ik er snel meer over vertellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s