365 dagen

De 365 dagen terugblikken vliegen je om de oren: Facebook, Istagram, Twitter, apps: allemaal gericht op het voorbij laten komen van gebeurtenissen uit 2013. Nou verwacht je wellicht dat ik dat hier ook ga doen. Maar nee, geen 2013 terugblik en ook geen 2014 vooruitblik. Maar 1 blik per dag. Vanaf 1 januari ga ik aan de slag met een 365 dagen fotoproject. Per dag 1 foto met als thema love to share inspiration. Mijn doel is tweeledig. Door iedere dag een foto te maken, hoop dat ik beter leer omgaan met het fototoestel (al zal ik ook zeker de telefoon wel eens gebruiken). Daarnaast hoop ik een koers te vinden voor Burosannies. Ik vind namelijk zo veel leuk om te doen. Het wordt tijd voor keuzes. Door heel veel plaatsjes te schieten van dingen die me inspireren, hoop ik aan het einde van 2014 (eindelijk) een goed plan te hebben voor Burosannies.

Dus, vanaf morgen mijn eerste foto. Hopelijk staat de teller op 31 december op #365. Ik ga delen via Instagram. En iedere week maak ik een blogpost met een 7 dagen collage.
1 vooruitblik voor 2014 durf ik wel te doen: vervelen ga ik me niet!

Voor nu zeg ik: een hele fijne jaarwisseling en365dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s