For handmade stationary and customized bindings

Tijdens de masterclass van Meet the blogger heb ik kennis gemaakt met Corina de Vette van Prien. Haar werk sprak me enorm aan. Ze is boekbinder en maakt prachtige notitieboekjes. Dit doet ze vanuit de filosofie om iets bijzonders en origineels aan te kunnen bieden. En bijzonder is het. Naast hand gebonden boekjes maakt ze spullen op maat, zoals portfolio’s, fotoboeken of trouwboeken. Toen ik voor mijn meubelontwerp op zoek moest naar een mooie verpakking, dacht ik meteen aan Corina. Zij heeft – helemaal customized – een doos voor mijn meubel ontworpen. Buiten dat de samenwerking ontzettend leuk was, is het eindresultaat geweldig. Het heeft precies die laatste touch gegeven die het meubel nodig had. Het resultaat:

 

2 gedachten over “For handmade stationary and customized bindings”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s