Inspiration in 365 pictures – part 7

Weer een nieuwe week 365 dagen fotoproject. En wat voor 1. Inspiratie is in verschillende opzichten keihard binnen gekomen. Van een leerzame inspiratiesessie naar geen inspiratie naar een heel erg triest bericht dat het leven van mijn lieve maatje totaal op zijn kop zet. Meteen met 2 voeten op de aarde. Weer wat stevigere pootjes gekregen door mijn zegeningen te tellen (en ze eens extra goed te knuffelen). En het helpt ook als mijn favoriete fotografe “in the house” is. De dagen beginnen alweer aardig rood-geel-groen te kleuren. De komende dagen dompelen we ons onder in het vastelaovends feestgedruis……dus wat het resultaat van volgende week zal zijn?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s