Inspiration in 365 pictures part 8

Bijzondere dagen voor mijn fotoproject. Vorige week kondigde ik aan dat de foto’s waarschijnlijk veelal rood-geel-groen gekleurd zouden zijn. Het bleek een week met heel veel kleuren, van felle primaire kleuren tot diep zwart. Een week waar de inspiratie moest komen uit uitersten: van vrolijke carnavalsmomenten to diep verdriet door afscheid. Om een beetje bij te komen 100% tevreden gezworven door inspiratie smeltkroes Amsterdam. En vandaag als toetje gewandeld door de prachtige Kollenberg van Sittard met mijn lieve, dappere, sterke maatje……..ik ben er nog van onder de indruk.

En dan ziet er allemaal bij elkaar zo uit:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s