Inspiration in 365 pictures – part 11

Het 365 dagen fotoproject is nog steeds in volle gang. Het lukt niet om iedere dag een inspirerende foto te maken en te plaatsen; maar soms zijn de dagen zo “vol van inspiratie” dat ik er 2 of meer maak……zo moet ik op 31 december gewoon op 365 foto’s uit kunnen komen.
Deze keer niet alle foto’s van de afgelopen tijd, maar een selectie. Inspiratie uit: weekje Normandie. Mooi om met z’n 4-en de geschiedenis achterna te gaan. Musea, prachtige invasiestranden, indrukwekkende begraafplaatsen en zwerven door Bayeux. Verder een 10-jarige in huis en dagje Eindhoven, woonwinkel in Utrecht (later meer) en afsluiting van jaargang 3 van de Academie. Nu tijd om even niet te vliegen, maar een beetje te fladderen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s