Still keeping my dream alive

Derde jaar Academie zit er (bijna) op. Dat geeft weer ruimte (in en buiten het hoofd) om een beetje te ” fladderen”. Gewoon goed om me heen kijken, inspiratie opdoen en leren van anderen. Internet is daar een enorme bron van inspiratie voor. In mijn zoektocht naar leuke sites, ben ik uitgekomen bij BODIE and FOU. Twee zussen met een missie.
Ze runnen een onafhankelijke design concept store in Londen, met een unieke en inspirerende collectie Home accessoires, meubels, behang, verlichting en leuke cadeautjes. Via hun webshop verkopen ze spullen over de hele wereld. Onlangs hebben ze prachtige prints gelanceerd onder de naam Debut print collection.

Op hun LE BLOG plaatsen ze bijna dagelijks berichten en vandaag verhuizen ze voor een week naar Kopenhagen om daar een POP-UP store te openen.
Een groot voorbeeld en een enorme inspiratiebron om mijn droom levend te houden.

Bodie and Fou - do what you think

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s