De kunst van het monteren

Een karaktereigenschap waar ik niet altijd even trots op ben, maar die toch zo nu en dan de kop op steekt is “tikkeltje eigenwijs”. Dat uit zich vooral op momenten dat mensen mij  – altijd met de beste bedoelingen – vertellen hoe ik iets moet doen. Daarom dat ik handleidingen en montagetekeningen totaal negeer. I do it my way! We weten allemaal dat meubilair van Ikea over het algemeen nog in elkaar gezet moet worden. Gelukkig is er iemand in huis die wel goed is met handleidingen.

Mijn liefde voor Scandinavisch design heb ik hier nooit onder stoelen of banken gestoken. En nou heeft Ikea toch een pracht van een nieuwe PS collectie uitgebracht!
“On the move”  heeft alle kenmerken van Scandinavisch design: functioneel, simpel, puur, hout en warm. Toch die huisgenoot maar eens lief aankijken……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s