Inspiration in 365 pictures – part 9

Het 365 dagen fotoproject vordert gestaag – en 2014 dus ook. Maart zit er alweer bijna op. Dagen worden langer en zijn (vaak) zonnig. Ze zijn gevuld met gezin, werk, Academie, Burosannies, blijven ademhalen, beetje dromen en kopjes koffie. Inspiratie komt voornamelijk uit de lente: fietsen in de zon, een workshop, thuis de bloemetjes binnen zetten, prachtige “plaatjes” op weg naar het werk en het zonlicht dat naar binnen valt in ons heerlijke “licht huis”.

Zie hier het resultaat:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s