Inspiration in 365 pictures – part 10

De afgelopen weken waren voornamelijk gevuld met mooie dingen. Een opsomming: onze twee meiden op het podium (1 in de musical en 1 op toneel…..wat kan een moeder dan trots zijn), aan de slag met de laatste opdracht van derde jaar Kunstacademie, prachtige wandeling door de mooie achtertuin van Sittard, kookboeken weer eens ter hand genomen, kwast en verf ook….en een beetje “gezweefd” want we hebben een weekje weg geboekt naar een bestemming die hoog op mijn bucketlist staat: Normandië we komen eraan! Helaas stond de afgelopen week de tijd ook wederom stil door onverwacht afscheid…

Deel 10 van het 365 dagen fotoproject:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s